BRS GLOBAL CONSULT

BRS GLOBAL CONSULT är ett företag som finns i Botkyrka. I BRS GLOBAL CONSULT finns det lite olika personer som är förknippade och det är Söderström, Ernst Birger Rickard som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med BRS GLOBAL CONSULT så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå BRS GLOBAL CONSULT på telefon 08-53032394.

Datorstödd konsultation

Idag är BRS GLOBAL CONSULT av bolagstypen Enskild firma.

BRS GLOBAL CONSULT är ett av många företag som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

BRS GLOBAL CONSULT innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och BRS GLOBAL CONSULT är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för BRS GLOBAL CONSULT så är det följande:

BRS GLOBAL CONSULT har 610409-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.