Taloyans Taxi

Taloyans Taxi är ett bolag som finns i Botkyrka. I Taloyans Taxi finns det lite olika personer som är förknippade och det är Taloyan, Marina som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Taloyans Taxi så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Taloyans Taxi på telefon .

Taxiverksamhet och psykoterapi.

Idag är Taloyans Taxi av bolagstypen Enskild firma.

Taloyans Taxi är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Taloyans Taxi innehar ej F-skattsedel och Taloyans Taxi är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Taloyans Taxi så är det följande:

Taloyans Taxi har 610629-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.