Media United Botkyrka

Enskild firma finns det flera av i Botkyrka och Media United Botkyrka är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Media United Botkyrka är ett av dem. Statusen för Media United Botkyrka är att Bolaget är aktivt.

Media United Botkyrka är ett Enskild firma och skapades 2007-03-16. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Botkyrka där bolaget finns i jobbar för att bolag som Media United Botkyrka ska trivas.

Media United Botkyrka är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-15. I Botkyrka så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Att bedriva TV, Video och filmproduktion. Föreläsa och undervisa i media samt evenemagsverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Media United Botkyrka är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-15.

Idag är Media United Botkyrka och det finns flera bolag som är det idag i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Media United Botkyrka så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-4192500.

.

De som är på något sätt har med Media United Botkyrka är Holgersson, Berndt Michael som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Media United Botkyrka har 611002-XXXX som sitt organisationsnummer.