Renare blir det inte, Walid

Städverksamhet, export och import av kläder samt handel med livsmedel.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Renare blir det inte, Walid vars bolagstyp är Enskild firma.

I Botkyrka så är Renare blir det inte, Walid ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 1996-04-17 så skapades Renare blir det inte, Walid och bolaget är har F-skattsedel Renare blir det inte, Walid har haft det sedan 2008-10-30.

Renare blir det inte, Walid är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

611210-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Botkyrka.

Just nu är Renare blir det inte, Walid och det finns många bolag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Renare blir det inte, Walid så går det att nå dem via telefon på 070-5711782 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Renare blir det inte, Walid är Golam, Walid som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .