Banthai Fastfood i Bromma

Enskild firma finns det flera av i Botkyrka och Banthai Fastfood i Bromma är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Banthai Fastfood i Bromma är ett av dem. Statusen för Banthai Fastfood i Bromma är att Bolaget är aktivt.

Banthai Fastfood i Bromma är ett Enskild firma och skapades 2004-09-13. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Botkyrka där företaget finns i jobbar för att företag som Banthai Fastfood i Bromma ska trivas.

Banthai Fastfood i Bromma är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-16. I Botkyrka så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Gatukök, asiatisk mat.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Banthai Fastfood i Bromma är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-30.

Idag är Banthai Fastfood i Bromma och det finns flera företag som är det idag i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Banthai Fastfood i Bromma så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-252333.

.

De som är på något sätt har med Banthai Fastfood i Bromma är Phunkhor, Teerapong som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Banthai Fastfood i Bromma har 611225-XXXX som sitt organisationsnummer.