Grödinge Glas

I Botkyrka finns det ett Enskild firma som heter Grödinge Glas. Det finns flera företag som liknar Grödinge Glas i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Grödinge Glas är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-08-05 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1998-05-19 så har Grödinge Glas varit registrerat och sedan 2002-08-05 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Grödinge Glas och det finns fler företag som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Grödinge Glas så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Grödinge Glas så kan ni göra det på 08-53029112.

Glas och fönsterrenovering.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Hallberg, Mikael som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Grödinge Glas har 620123-XXXX som sitt organisationsnummer.