Jerry H. El - installationer

620226-XXXX är organisationsnummer för bolaget Jerry H. El - installationer. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jerry H. El - installationer är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Botkyrka som är den kommunen som Jerry H. El - installationer finns i.

Jerry H. El - installationer har varit registrerat sedan 1996-07-22 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jerry H. El - installationer så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Jerry H. El - installationer är och det finns flera bolag i Botkyrka som också är .

Firmatecknare för Jerry H. El - installationer är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jerry H. El - installationer så kan ni göra det på telefon genom 08-7785902 eller genom brev på följande adress:

El installationer och mindre till- och ombyggnationer.

Det finns olika personer som har en koppling med Jerry H. El - installationer och det är Hietikko, Jerry Elias som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,