IET Bild & Formgivning

620305-XXXX är organisationsnummer för verksamheten IET Bild & Formgivning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som IET Bild & Formgivning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Botkyrka som är den kommunen som IET Bild & Formgivning finns i.

IET Bild & Formgivning har varit registrerat sedan 2001-02-28 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-08-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för IET Bild & Formgivning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-08-22.

IET Bild & Formgivning är och det finns flera verksamheter i Botkyrka som också är .

Firmatecknare för IET Bild & Formgivning är följande:

Vill ni komma i kontakt med IET Bild & Formgivning så kan ni göra det på telefon genom 08-53028011 eller genom brev på följande adress:

Illustration, formgivning samt frilans uppdrag som skribent.

Det finns olika personer som har en koppling med IET Bild & Formgivning och det är Eklund Tinbäck, Iann Ann Carolin som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,