Jima Glas&Montage

Jima Glas&Montage är en verksamhet som finns i Botkyrka. I Jima Glas&Montage finns det lite olika personer som är förknippade och det är Asplund, Jan Mauritz som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Jima Glas&Montage så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Jima Glas&Montage på telefon 070-4102170.

Glasmästeriarbeten samt fastighetsservice.

Idag är Jima Glas&Montage av bolagstypen Enskild firma.

Jima Glas&Montage är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Jima Glas&Montage innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-01-13 och Jima Glas&Montage är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-01-13.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Jima Glas&Montage så är det följande:

Jima Glas&Montage har 620305-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.