S.G.A.i. Bygg

I Botkyrka finns det ett Enskild firma som heter S.G.A.i. Bygg. Det finns flera bolag som liknar S.G.A.i. Bygg i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

S.G.A.i. Bygg är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-11-18 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2004-09-02 så har S.G.A.i. Bygg varit registrerat och sedan 2004-11-18 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är S.G.A.i. Bygg och det finns fler bolag som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med S.G.A.i. Bygg så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med S.G.A.i. Bygg så kan ni göra det på 073-9954533.

Kakel, klinkers, konstruktion och plattsättning, rörteknik, timra, måla, betongarbete, snickeri.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Solovjoff, Sergej Valentinovich som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

S.G.A.i. Bygg har 620919-XXXX som sitt organisationsnummer.