Vinn hos Tompa

I Botkyrka finns det ett Enskild firma som heter Vinn hos Tompa. Det finns flera företag som liknar Vinn hos Tompa i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Vinn hos Tompa är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-05-05 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2001-04-18 så har Vinn hos Tompa varit registrerat och sedan 2001-05-23 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Vinn hos Tompa och det finns fler företag som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Vinn hos Tompa så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Vinn hos Tompa så kan ni göra det på 08-7781911.

Spelbutik med försäljning av dryck samt lättare förtäring på plats och tobak.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Näslund, Bo Thomas som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Vinn hos Tompa har 621225-XXXX som sitt organisationsnummer.