Lin Tai Lam

Sushibar.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lin Tai Lam vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Botkyrka så är Lin Tai Lam en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 2005-07-19 så skapades Lin Tai Lam och verksamheten är har F-skattsedel Lin Tai Lam har haft det sedan 2005-08-01.

Lin Tai Lam är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-08-01

630113-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Botkyrka.

Just nu är Lin Tai Lam och det finns många verksamheter som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Lin Tai Lam så går det att nå dem via telefon på 08-6455780 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lin Tai Lam är Lam, Lin Tai som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .