Neurospecialisten Skandinavien

Stockholms län

Information

630210-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Neurospecialisten Skandinavien. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Neurospecialisten Skandinavien är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Botkyrka som är den kommunen som Neurospecialisten Skandinavien finns i.

Neurospecialisten Skandinavien har varit registrerat sedan 2007-04-13 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för Neurospecialisten Skandinavien så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Neurospecialisten Skandinavien är och det finns flera verksamheter i Botkyrka som också är .

Firmatecknare för Neurospecialisten Skandinavien är följande:

Vill ni komma i kontakt med Neurospecialisten Skandinavien så kan ni göra det på telefon genom 070-4016167 eller genom brev på följande adress:

Konsult läkare + uthyrning av vårdpersonal inom slutenvård, öppenvård, kriminalvård, läkemedelindustri och försäkringsbolag och försäkringskassa.

Det finns olika personer som har en koppling med Neurospecialisten Skandinavien och det är Roshanisefat, Homayoun som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,