Scandinavian Group

630405-XXXX är organisationsnummer för företaget Scandinavian Group. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Scandinavian Group är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Botkyrka som är den kommunen som Scandinavian Group finns i.

Scandinavian Group har varit registrerat sedan 2006-08-25 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Scandinavian Group så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Scandinavian Group är och det finns flera bolag i Botkyrka som också är .

Firmatecknare för Scandinavian Group är följande:

Vill ni komma i kontakt med Scandinavian Group så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Import och försäljning av olika varor. Jag kommer att börja med försäljning av säkerhetsdörrar och utöka sortiment allt eftersom. Troligtvis även montering av dörrar och andra varor.

Det finns olika personer som har en koppling med Scandinavian Group och det är Johansson, Natalja som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,