Rajko Bygg

Rajko Bygg är ett företag som finns i Botkyrka. I Rajko Bygg finns det lite olika personer som är förknippade och det är Raicevic, Rajko som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rajko Bygg så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Rajko Bygg på telefon .

Byggentreprenad och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Rajko Bygg av bolagstypen Enskild firma.

Rajko Bygg är ett av många företag som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Rajko Bygg innehar ej F-skattsedel och Rajko Bygg är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rajko Bygg så är det följande:

Rajko Bygg har 631113-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.