Gernes sallads deli

Gernes sallads deli är ett av många företag som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som Gernes sallads deli finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Gernes sallads deli är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2010-02-16.

Gernes sallads deli som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2010-03-09. Men sedan 2005-10-20 så har Gernes sallads deli varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Gernes sallads deli så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Botkyrka arbetar för att företag som Gernes sallads deli ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Gernes sallads deli. Det finns flera företag i Stockholms län.

Lunchrestaurang och cateringverksamhet

Firmatecknare för Gernes sallads deli är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Gernes sallads deli och det är följande personer, Gerne Säfström, Elsye Marie som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Gernes sallads deli är 631123-XXXX.