Carina's Ridsport

I Stockholms län så finns Carina's Ridsport. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Botkyrka här finns det många olika Enskild firma. Carina's Ridsport tillhör bolagstypen "Enskild firma" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Botkyrka jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Carina's Ridsport är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 631222-XXXX.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-7224878.

Carina's Ridsport är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Carina's Ridsport så sitter följande personer i styrelsen: ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: häst och ridverksamhet samt därtill hörande utbildning och försäljning.