FöretagsKraft Nina Hultqvist

I Stockholms län så finns FöretagsKraft Nina Hultqvist. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Botkyrka här finns det många olika Enskild firma. FöretagsKraft Nina Hultqvist tillhör bolagstypen "Enskild firma" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Botkyrka jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

FöretagsKraft Nina Hultqvist är momsregistrerat sedan2006-04-14 och har organisationsnummer 640325-XXXX.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 073-2562512.

FöretagsKraft Nina Hultqvist är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-04-14.

I FöretagsKraft Nina Hultqvist så sitter följande personer i styrelsen: ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Konsultverksamhet inom organisationsutveckling och stresshantering.