M.S Entreprenad i Tumba

M.S Entreprenad i Tumba är ett företag som finns i Botkyrka. I M.S Entreprenad i Tumba finns det lite olika personer som är förknippade och det är Serrander, Egiel Mikael som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med M.S Entreprenad i Tumba så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå M.S Entreprenad i Tumba på telefon 073-6816291.

Skogsavverkning, utkörning av virke.

Idag är M.S Entreprenad i Tumba av bolagstypen Enskild firma.

M.S Entreprenad i Tumba är ett av många företag som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

M.S Entreprenad i Tumba innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-03-29 och M.S Entreprenad i Tumba är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-03-29.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för M.S Entreprenad i Tumba så är det följande:

M.S Entreprenad i Tumba har 640709-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.