Salong Saadou

Salong Saadou är ett företag som finns i Botkyrka. I Salong Saadou finns det lite olika personer som är förknippade och det är Saadou, Amal som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Salong Saadou så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Salong Saadou på telefon 08-53030747.

Dam och herr frisör.

Idag är Salong Saadou av bolagstypen Enskild firma.

Salong Saadou är ett av många företag som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Salong Saadou innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-05-17 och Salong Saadou är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-05-17.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Salong Saadou så är det följande:

Salong Saadou har 641010-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.