Tullingeberg närlivs

I Botkyrka finns det ett Enskild firma som heter Tullingeberg närlivs. Det finns flera verksamheter som liknar Tullingeberg närlivs i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Tullingeberg närlivs är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-01-29 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2001-01-22 så har Tullingeberg närlivs varit registrerat och sedan 2001-03-02 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Tullingeberg närlivs och det finns fler verksamheter som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Tullingeberg närlivs så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Tullingeberg närlivs så kan ni göra det på .

Livsmedel.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Issa, Marin som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Tullingeberg närlivs har 650525-XXXX som sitt organisationsnummer.