Leif Baggström Foto

Leif Baggström Foto är ett av många bolag som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som Leif Baggström Foto finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Leif Baggström Foto är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1999-01-01.

Leif Baggström Foto som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1998-12-29. Men sedan 1999-01-01 så har Leif Baggström Foto varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Leif Baggström Foto så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7783271.

Botkyrka arbetar för att bolag som Leif Baggström Foto ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Leif Baggström Foto. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Fotouppdrag, allt inom foto.

Firmatecknare för Leif Baggström Foto är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Leif Baggström Foto och det är följande personer, Baggström, Leif Lennart som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Leif Baggström Foto är 650528-XXXX.