Larm & Tele - El Teknik i Botkyrka

651001-XXXX är organisationsnummer för företaget Larm & Tele - El Teknik i Botkyrka. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Larm & Tele - El Teknik i Botkyrka är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Botkyrka som är den kommunen som Larm & Tele - El Teknik i Botkyrka finns i.

Larm & Tele - El Teknik i Botkyrka har varit registrerat sedan 1996-05-13 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Larm & Tele - El Teknik i Botkyrka så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Larm & Tele - El Teknik i Botkyrka är och det finns flera bolag i Botkyrka som också är .

Firmatecknare för Larm & Tele - El Teknik i Botkyrka är följande:

Vill ni komma i kontakt med Larm & Tele - El Teknik i Botkyrka så kan ni göra det på telefon genom 08-7784888 eller genom brev på följande adress:

El- och telearbeten, larminstallationer samt erforderliga bygg- arbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Larm & Tele - El Teknik i Botkyrka och det är Larsson, Per Ragnar som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, Larsson, Eva Annika Elisabet som är född 1963 och har titeln Prokurist,