RMG Service

RMG Service är en verksamhet som finns i Botkyrka. I RMG Service finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Rosse Mary som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med RMG Service så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå RMG Service på telefon 08-53172600.

Lokalvård.

Idag är RMG Service av bolagstypen Enskild firma.

RMG Service är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

RMG Service innehar ej F-skattsedel och RMG Service är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för RMG Service så är det följande:

RMG Service har 651011-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.