Firma Carola Kolenda

Firma Carola Kolenda är ett bolag som finns i Botkyrka. I Firma Carola Kolenda finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kolenda, Lena Carola som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Firma Carola Kolenda så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Firma Carola Kolenda på telefon .

Coachning enskilt samt i grupp, meditationer, kursverksamhet och annat inom personlig utveckling. Administrativ utveckling, uppgifter inom kontor och personalledning. Tillverkning och försäljning av konsthantverk.

Idag är Firma Carola Kolenda av bolagstypen Enskild firma.

Firma Carola Kolenda är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Firma Carola Kolenda innehar ej F-skattsedel och Firma Carola Kolenda är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Firma Carola Kolenda så är det följande:

Firma Carola Kolenda har 660303-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.