Reklamhörnan i Tumba

I Botkyrka finns det ett Enskild firma som heter Reklamhörnan i Tumba. Det finns flera bolag som liknar Reklamhörnan i Tumba i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Reklamhörnan i Tumba är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-02-22 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2007-01-18 så har Reklamhörnan i Tumba varit registrerat och sedan 2007-02-22 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Reklamhörnan i Tumba och det finns fler bolag som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Reklamhörnan i Tumba så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Reklamhörnan i Tumba så kan ni göra det på 08-53036340.

Produktion och försäljning av reklamprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Kocka, Biljana som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Reklamhörnan i Tumba har 660303-XXXX som sitt organisationsnummer.