Atinggs

Enskild firma finns det flera av i Botkyrka och Atinggs är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Atinggs är ett av dem. Statusen för Atinggs är att Bolaget är aktivt.

Atinggs är ett Enskild firma och skapades 2007-05-23. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Botkyrka där bolaget finns i jobbar för att bolag som Atinggs ska trivas.

Atinggs är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-03. I Botkyrka så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Transport, smide, reparationer och entreprenad av maskiner,lastbilar,bilar,fordon. Grävning,schaktning och anläggning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Atinggs är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-03.

Idag är Atinggs och det finns flera bolag som är det idag i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Atinggs så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6819522.

.

De som är på något sätt har med Atinggs är Jakobsson, Stefan Leif Torsten som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Atinggs har 660521-XXXX som sitt organisationsnummer.