BERLOS ALLFIX

Städning, fastighetsservice och rivningar inom byggbranschen

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för BERLOS ALLFIX vars bolagstyp är Enskild firma.

I Botkyrka så är BERLOS ALLFIX ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 1989-04-05 så skapades BERLOS ALLFIX och bolaget är har ej F-skattsedel.

660823-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Botkyrka.

Just nu är BERLOS ALLFIX och det finns många bolag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med BERLOS ALLFIX så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom BERLOS ALLFIX är ERIKSSON, PETER MICAEL som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .