seratus konsult

seratus konsult är ett företag som finns i Botkyrka. I seratus konsult finns det lite olika personer som är förknippade och det är Marquard, Thomas Albrecht som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med seratus konsult så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå seratus konsult på telefon 08-7087128.

Bygg, kalkylering och projektering samt vvs.

Idag är seratus konsult av bolagstypen Enskild firma.

seratus konsult är ett av många företag som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

seratus konsult innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-03-25 och seratus konsult är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-04-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för seratus konsult så är det följande:

seratus konsult har 660915-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.