Nithu's Trading

Nithu's Trading är en verksamhet som finns i Botkyrka. I Nithu's Trading finns det lite olika personer som är förknippade och det är Mohanathas, Sivamalar som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nithu's Trading så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Nithu's Trading på telefon 08-265825.

Tobak och kioskrörelse, ombud för spel och färdbiljetter. Uthyrning och försäljning av video DVD filmer. Import och export av kläder, livsmedel, sportartiklar, videoband, videofilmer, tele- foner, dataspel, leksaker, papper och wc artiklar. Tolkverksamhet samt försäljning av flygbiljetter.

Idag är Nithu's Trading av bolagstypen Enskild firma.

Nithu's Trading är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Nithu's Trading innehar ej F-skattsedel och Nithu's Trading är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nithu's Trading så är det följande:

Nithu's Trading har 661103-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.