S.H. Snickeri

I Botkyrka finns det ett Enskild firma som heter S.H. Snickeri. Det finns flera bolag som liknar S.H. Snickeri i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

S.H. Snickeri är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-02-06 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2004-02-02 så har S.H. Snickeri varit registrerat och sedan 2003-02-06 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är S.H. Snickeri och det finns fler bolag som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med S.H. Snickeri så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med S.H. Snickeri så kan ni göra det på 070-3537859.

Tillverkning av byggnads och inrednings snickerier.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Saljunovic, Hakija som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

S.H. Snickeri har 661107-XXXX som sitt organisationsnummer.