Taxi Botvitt

Taxi Botvitt är ett av många bolag som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som Taxi Botvitt finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Taxi Botvitt är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1998-01-01.

Taxi Botvitt som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1998-01-28. Men sedan 1998-01-01 så har Taxi Botvitt varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Taxi Botvitt så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8984247.

Botkyrka arbetar för att bolag som Taxi Botvitt ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Taxi Botvitt. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Taxirörelse.

Firmatecknare för Taxi Botvitt är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Taxi Botvitt och det är följande personer, Kizilirmak, Mikail som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Taxi Botvitt är 661205-XXXX.