STRAND DESIGN

Enskild firma finns det flera av i Botkyrka och STRAND DESIGN är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och STRAND DESIGN är ett av dem. Statusen för STRAND DESIGN är att Bolaget är aktivt.

STRAND DESIGN är ett Enskild firma och skapades 1989-07-10. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Botkyrka där bolaget finns i jobbar för att bolag som STRAND DESIGN ska trivas.

STRAND DESIGN är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-23. I Botkyrka så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom mark, park, trädgård och transporter

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att STRAND DESIGN är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-03.

Idag är STRAND DESIGN och det finns flera bolag som är det idag i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med STRAND DESIGN så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5663288.

.

De som är på något sätt har med STRAND DESIGN är Strand, Stefan Toni som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

STRAND DESIGN har 670225-XXXX som sitt organisationsnummer.