Akhtar Taxi

Enskild firma finns det flera av i Botkyrka och Akhtar Taxi är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Akhtar Taxi är ett av dem. Statusen för Akhtar Taxi är att Bolaget är aktivt.

Akhtar Taxi är ett Enskild firma och skapades 1998-09-17. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Botkyrka där bolaget finns i jobbar för att bolag som Akhtar Taxi ska trivas.

Akhtar Taxi är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Botkyrka så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Taxiverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Akhtar Taxi är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Akhtar Taxi och det finns flera bolag som är det idag i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Akhtar Taxi så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Akhtar Taxi är Khatana, Akhtar Zaman som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Akhtar Taxi har 670310-XXXX som sitt organisationsnummer.