A.Strands Transportservice

A.Strands Transportservice är ett av många företag som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som A.Strands Transportservice finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

A.Strands Transportservice är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-06-08.

A.Strands Transportservice som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-05-05. Men sedan 2006-06-08 så har A.Strands Transportservice varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på A.Strands Transportservice så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2030920.

Botkyrka arbetar för att företag som A.Strands Transportservice ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för A.Strands Transportservice. Det finns flera företag i Stockholms län.

Diverse transporter med lastbil.

Firmatecknare för A.Strands Transportservice är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till A.Strands Transportservice och det är följande personer, Strand, Anders Gustav Sigfrid som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, Andersson, Anna Carina som är född 1970 och har titeln Prokurist,

Organisationsnummer för A.Strands Transportservice är 670503-XXXX.