Farawla Center

Bolaget skall bedriva kommunikation och transport såsom taxiverksamhet, varutransport samt biluthyrning. Bolaget skall bedriva data och telekommunikationer såsom dataservice, utbildning, försäljning, utrustning samt konsulting. Bolaget skall bedriva import och export av konsumentvaror såsom barnartiklar, handarbeten, hemelektronik, hobbyvaror, hushållsapparater, hushållsartiklar, järn och färghandel, kläder, textil artiklar och konfektion, skor, livsmedel och matprodukter, presentartiklar, sanitetsprodukter, urmakare och klockor, väskor och acessoarer, antik och konstkomponenter, verktyg och träprodukter. Bolaget skall bedriva import och export av industrivaror och maskiner såsom förpackningar, verkstadskomponenter, plåtdetaljer, mätinstrument, verktygsmaskiner och utrustning. Bolaget skall bedriva resebyrå såsom affärsresor, charter, reguljärflyg, buss, tåg, kulturella och religiösa evenemangsresor.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Farawla Center vars bolagstyp är Enskild firma.

I Botkyrka så är Farawla Center ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 2005-01-19 så skapades Farawla Center och företaget är har F-skattsedel Farawla Center har haft det sedan 2005-01-27.

Farawla Center är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-01-27

670629-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Botkyrka.

Just nu är Farawla Center och det finns många företag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Farawla Center så går det att nå dem via telefon på 073-7718660 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Farawla Center är Ayman Gamal, Elsayed Mahmoud som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .