Z. Laser & Skönhet

Z. Laser & Skönhet är ett bolag som finns i Botkyrka. I Z. Laser & Skönhet finns det lite olika personer som är förknippade och det är Moré Touma, Mouna som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Z. Laser & Skönhet så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Z. Laser & Skönhet på telefon 08-53039438.

Hårborttagning och skönhetsvård.

Idag är Z. Laser & Skönhet av bolagstypen Enskild firma.

Z. Laser & Skönhet är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Z. Laser & Skönhet innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-04-14 och Z. Laser & Skönhet är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-04-14.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Z. Laser & Skönhet så är det följande:

Z. Laser & Skönhet har 670820-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.