Larsson's All-Shop

I Stockholms län så finns Larsson's All-Shop. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Botkyrka här finns det många olika Enskild firma. Larsson's All-Shop tillhör bolagstypen "Enskild firma" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Botkyrka jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Larsson's All-Shop är ej momsregistretat och har organisationsnummer 671218-XXXX.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-7118043.

Larsson's All-Shop är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Larsson's All-Shop så sitter följande personer i styrelsen: ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bedriva kiosk med spel och tobak, inköp och försäljning.