TOP LEVEL

I Botkyrka finns det ett Enskild firma som heter TOP LEVEL. Det finns flera bolag som liknar TOP LEVEL i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

TOP LEVEL är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2010-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2010-01-22 så har TOP LEVEL varit registrerat och sedan 2006-10-19 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är TOP LEVEL och det finns fler bolag som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med TOP LEVEL så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med TOP LEVEL så kan ni göra det på 070-3251570.

Elinstallationer, elprojektering, fastighetsservice, samt div. göromål inom byggnation.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Löfgren, Tom Niklas Joakim som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

TOP LEVEL har 680219-XXXX som sitt organisationsnummer.