N.B. Perevod

I Botkyrka finns det ett Enskild firma som heter N.B. Perevod. Det finns flera företag som liknar N.B. Perevod i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 2007-07-12 så har N.B. Perevod varit registrerat. Idag är N.B. Perevod och det finns fler företag som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med N.B. Perevod så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med N.B. Perevod så kan ni göra det på .

översättning av facklitteratur från engelska och svenska till ryska för företag och privata personer

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Baradauka, Natallia som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

N.B. Perevod har 680425-XXXX som sitt organisationsnummer.