Kinord Investment & Law Consulting

Kinord Investment & Law Consulting är en verksamhet som finns i Botkyrka. I Kinord Investment & Law Consulting finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wu, Qinyang som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kinord Investment & Law Consulting så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Kinord Investment & Law Consulting på telefon .

Rådgivning med inriktning på området för investering såsom etablering av bolag, skatt, bokföring, migrations ärande och produktutveckling med tillhörande marknadsföring.

Idag är Kinord Investment & Law Consulting av bolagstypen Enskild firma.

Kinord Investment & Law Consulting är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Kinord Investment & Law Consulting innehar ej F-skattsedel och Kinord Investment & Law Consulting är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kinord Investment & Law Consulting så är det följande:

Kinord Investment & Law Consulting har 680627-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.