Djurlings Entreprenad

Djurlings Entreprenad är ett företag som finns i Botkyrka. I Djurlings Entreprenad finns det lite olika personer som är förknippade och det är Djurling, Stig Evert Vilhelm som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Djurlings Entreprenad så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Djurlings Entreprenad på telefon .

Gräv- och anläggningsarbeten.

Idag är Djurlings Entreprenad av bolagstypen Enskild firma.

Djurlings Entreprenad är ett av många företag som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Djurlings Entreprenad innehar ej F-skattsedel och Djurlings Entreprenad är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Djurlings Entreprenad så är det följande:

Djurlings Entreprenad har 681027-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.