Halldin Glas och Bygg

Glasmästeri och byggverksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Halldin Glas och Bygg vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Botkyrka så är Halldin Glas och Bygg en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 2002-02-25 så skapades Halldin Glas och Bygg och verksamheten är har F-skattsedel Halldin Glas och Bygg har haft det sedan 2002-02-25.

Halldin Glas och Bygg är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-03-26

681105-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Botkyrka.

Just nu är Halldin Glas och Bygg och det finns många verksamheter som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Halldin Glas och Bygg så går det att nå dem via telefon på 070-7726699 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Halldin Glas och Bygg är Halldin, Lennart Bertil Gunnar som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .