Hämäläinen Bygg & Fastighets service

I Stockholms län så finns Hämäläinen Bygg & Fastighets service. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Botkyrka här finns det många olika Enskild firma. Hämäläinen Bygg & Fastighets service tillhör bolagstypen "Enskild firma" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Botkyrka jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Hämäläinen Bygg & Fastighets service är momsregistrerat sedan2006-04-06 och har organisationsnummer 681204-XXXX.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer).

Hämäläinen Bygg & Fastighets service är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-03-02.

I Hämäläinen Bygg & Fastighets service så sitter följande personer i styrelsen: ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Snickare, bygg, service.