F:a Halil Demirtes

F:a Halil Demirtes är ett av många bolag som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som F:a Halil Demirtes finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

F:a Halil Demirtes som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1997-01-07.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på F:a Halil Demirtes så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Botkyrka arbetar för att bolag som F:a Halil Demirtes ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för F:a Halil Demirtes. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Café och restaurang.

Firmatecknare för F:a Halil Demirtes är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till F:a Halil Demirtes och det är följande personer, Demirtas, Halil som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för F:a Halil Demirtes är 690201-XXXX.