Tumba Sko & Nyckelservice

Enskild firma finns det flera av i Botkyrka och Tumba Sko & Nyckelservice är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Tumba Sko & Nyckelservice är ett av dem. Statusen för Tumba Sko & Nyckelservice är att Bolaget är aktivt.

Tumba Sko & Nyckelservice är ett Enskild firma och skapades 1987-10-06. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Botkyrka där bolaget finns i jobbar för att bolag som Tumba Sko & Nyckelservice ska trivas.

Tumba Sko & Nyckelservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Botkyrka så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Sko- och skinnreparationer, nyckelkopiering samt därmed förenlig verksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tumba Sko & Nyckelservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Tumba Sko & Nyckelservice och det finns flera bolag som är det idag i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Tumba Sko & Nyckelservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-53036868.

.

De som är på något sätt har med Tumba Sko & Nyckelservice är Barhe, Samil som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Tumba Sko & Nyckelservice har 690204-XXXX som sitt organisationsnummer.