R.A.K Hårvård

Försäljning av hårtjänster som klippning, färgning och permanent och försäljning av hårvårdsprodukter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för R.A.K Hårvård vars bolagstyp är Enskild firma.

I Botkyrka så är R.A.K Hårvård ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 1995-12-11 så skapades R.A.K Hårvård och företaget är har ej F-skattsedel.

690313-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Botkyrka.

Just nu är R.A.K Hårvård och det finns många företag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med R.A.K Hårvård så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom R.A.K Hårvård är Hirth, Robert Anastasius som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .