Shervin Däck & AC Service

Shervin Däck & AC Service är en verksamhet som finns i Botkyrka. I Shervin Däck & AC Service finns det lite olika personer som är förknippade och det är Moghadasi, Masoumeh som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Shervin Däck & AC Service så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Shervin Däck & AC Service på telefon .

Bil- och Däckverkstad.

Idag är Shervin Däck & AC Service av bolagstypen Enskild firma.

Shervin Däck & AC Service är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Shervin Däck & AC Service innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-07-30 och Shervin Däck & AC Service är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-07-30.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Shervin Däck & AC Service så är det följande:

Shervin Däck & AC Service har 690401-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.