Grödinge Park & Mark

Entreprenad inom anläggning, bygg, park, maskin, lantbruk samt försäljning av tillhörande produkter (t ex hösilage, markduk, plantor).

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Grödinge Park & Mark vars bolagstyp är Enskild firma.

I Botkyrka så är Grödinge Park & Mark ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 2002-03-14 så skapades Grödinge Park & Mark och bolaget är har F-skattsedel Grödinge Park & Mark har haft det sedan 2002-03-26.

Grödinge Park & Mark är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-03-26

690702-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Botkyrka.

Just nu är Grödinge Park & Mark och det finns många bolag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Grödinge Park & Mark så går det att nå dem via telefon på 070-4954542 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Grödinge Park & Mark är Arvela, Mika Pertti som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .