Taxi Orhan

Taxi Orhan hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Botkyrka som är den kommunen där Taxi Orhan finns. I Botkyrka så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Taxi Orhan tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Taxi Orhan har haft sedan 2004-11-18. Taxi Orhan har funnits sedan och 2005-01-13 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Taxi Orhan så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-6876853.

Botkyrka arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Taxi Orhan har idag 690815-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Taxi Orhan

Taxiverksamhet.

I Taxi Orhan så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Alp, Orhan som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .